Monday, April 23, 2012

Jagtfilm

Jeg er i øjeblikket igang med vores elev-produktioner i Mediefag, så efter en hård bytur lørdag (hvor jeg blev lidt for gode venner med toilettet), filmede vi hele dagen søndag - men fuck hvor bliver det verdens sjoveste film!
   Drengene er geniale fordi de i store træk spiller sig selv, og selve idéen med at de skyder en af deres venner mens de er på jagt.. GOLDEN! Uden shooting-script eller replikker fik vi filmet hvad jeg håber bliver en pretty awesome film - vil trods alt gerne forsvare noget godt til eksamen, hvis det kommer til det. Den bedste bliver nok desværre bare den Director's Cut Version vi planlægger, da vi har en genial slut scene på 3min og selve eksamens filmen bør være 5min.
   Men i dag begyndente vi så processen med at se det vi har filmet, og vores bloopers er mange, men fucking morsomme! Jeg håber på at kunne poste enten filmen eller nogle af de klip hvor vi fucker up, bare fordi det ville være synd at holde det for sig selv. Og så håber jeg bare at andre syndes det er ligeså morsomt som vi selv gør, men vores lærer, Roy, grinte da, hvilket jeg vælger at tage som et godt tegn :)

Ellers en helt almindelig mandag, det lykkedes mig lige nøjagtigt at få ryddet op på mit tøjværelse inden computeres tiltrækningskraft blev for stor. Hvis alt skal have ret har jeg faktisk været på job-hunt og ikke bare stenet memebase eller set How I Met Your Mother (er i gang med at se dem alle, er kommet til 01.03 så det bliver en lang process).
   Har også lavet budget for de næste par måneder, har nemlig en idé om at jeg skal på Roskilde, men midlerne halter lidt, men så længe det eneste sjov jeg har i maj/juni består af smøger og (allerede betalt for) Galla og Nicki Minaj koncert, så skulle det nok kunne lade sig gøre - der skal bare helst ikke være for mange overraskelser!

Tror jeg vil gå i gang med min dansk stil, jeg snyder jo ingen, vil sikkert se næste afsnit af HIMYM indtil vi skal spise :) Håber alle andre har haft en ligeså succesfuld start på ugen!

Ellers vil jeg blot efterlade jer med Neil Patrick Harris og en kommentar om hvor unfair det er at han er gay, for helt ærligt, Jeg Ku' Godt!

Thursday, April 19, 2012

WTF GØR JEG ANG. SKO?

Har været i galla krise det sidste stykke tid. Den vintage kjole jeg havde (vel at mærke købt i 2009) passede ikke og jeg kunne ikke finde nogen anden. Det problem løste sig dog ved at jeg nu er 2cm fra at være i min vintage kjole og jeg har en back-up fra Monsoon. Smykkerne løste sig allerede i december hvor jeg fik de smukkeste, men meget extravagante, vintage smykker fra 70'erne i julegave - disse gjorde det dog svært at finde en back-up kjole, da nærmest alle galla kjoler er præget af sten/glitter i en eller anden grad!
De sidste par uger har det store spørgsmål dog været "WTF GØR JEG ANG. SKO?"

Som ægte shoe-a-holic var idéen om at have sko jeg allerede ejer ikke særlig tiltalende, hvorfor nøjes når der nu var en helt legitim grund til at købe nye sko? (En grund der ikke gik "Fordi jeg elsker dem" som er den måde jeg normalt resonere på når jeg køber sko). Og bedst som jeg så troede at min krise var løst da jeg i går fandt et par super lækre grønne sko fra Topshop, så var de udsolgt her til middag da jeg ville bestille dem. Typisk. Dette resulterede i en hel fransk time brugt på at surfe internettet efter grønne sko. Kan kun sige at der er virkelig alt for lidt sko i den farve!

Ebay blev dog min knight in shining amor da der her ikke er mangel på grønne sko. Nåede sågar at være i tvivl om hvilket af tre par jeg skulle købe inden jeg faldt over nogen som var så perfekte at resten forsvandt fra min bevidsthed. Så nu er planen at så start min PayPal er oppe at køre bliver jeg den lykkelige ejer af disse:


Idéen til galla er blevet at være grøn-i-grøn og hvis alt falder på plads med disse sko, så er jeg kun en clutch væk fra at have det perfekte galla outfit - så mangler der kun tan, negle, hår og make-up, men det er vidst en anden historie.

Thursday, February 23, 2012

Swag, Cute and Rock'n'Roll

Takket være Pia har jeg i dag optaget Cher Lloyd og jeg er forelsket! Hun har en fantastisk stemme og er lige den blanding af swag, pop-sød og dance der er perfekt til fester. Oven i det er hun ekstremt smuk og med en enormt fed stil og så er hun endda tre måneder YNGRE end mig (dvs. hun pt er 18år), lidt misundelig kan man vidst godt sige at jeg er..

cher lloyd style
"Me?! A fashionista?" Yeah we think you have potential, Cher!
A simple but chic look and her red lips add just the right amount of color!


Cher er lidt hip-hip, lidt rock'n'roll, men stadig super feminin og det er da et mega cool mix - et mix, jeg har tænkt mig at prøve at gøre hende kunsten efter engang.

Inden jeg forlader bloggen helt for idag (fordi jeg, efter at have fået TV3 også er blevet fanget af det forfærdeligt koncept kaldet Paradise), deler jeg lige lidt Cher med jer. Her er Love The Way You Lie sunget af Cher Lloyd i X-factor semifinalen - hun gør både Rihanna og Eminem's del så godt, det er helt fantastisk!


Franske Frustrationer

Lige en lille indledning: jeg tænkt mig at "genopfinde" bloggen her på dansk, som mere af en personlig blog, men mit dovenskabs niveau gør at jeg ikke sletter de allerede eksisterende indlæg..Ved ikke rigtig hvor jeg vil hen med det her, gør det nok egentligt mest for min egen skyld, jeg tænker alt for meget og internettet er jo skabt til at man bare kan plapre løs om alt mellem himmel og jord, så here I go!

Jeg starter nyt og friskt med en "hvad har jeg på", noget jeg håber på at få gjort de fleste dage fremover.




Lilla skjorte med broderede detaljer, har været min mormors. Lyse jeans, Levis. Lysebrune/Orange støvler, Second-Hand fra Berlin. Ørering, H&M. 


Livet er faktisk ret fantastisk i øjeblikket, jeg laver mine lektier, hvilket faktisk hjælper med at nedsætte mit stress niveau, jeg føler mig meget mere lettet når lektierne er ordnet. I går aftes var jeg på en lille shoppingtur med Christian i Weekday, Aarhus. De have "premiere" på deres nye kollektion og havde derfor åben fra 19-21. Det var en super hyggelig tur med live musik (Love Birds mener jeg bandet hed), gratis drikkevarer og snacks og selvfølgelig hele den nye kollektion fremme på stativerne. Butikken var fyldt med danske fashion bloggers, hvilket var ganske skægt. Lasse fra sidseloglasse tog bl.a. et billede af os og vi fik os en snak om hans fine leopardsko - som jeg synes er rimelig seje! Pt. skal jeg til at igang med min fransk stil, hvilket jeg ikke ser fremtil (for at sige det mildt) da jeg stinker til fransk, på trods af at jeg går i 3.g. Vores lære, Annemette, er mega sød, men vi lærer sgu ikke rigtig så meget og med terminsprøver lige om hjørnet føler jeg mig egentligt ret så fucked! Det der med ikke at være religiøs bliver smidt lige tilbage i hovedet på mig nu, der er ingen højere magt at bede om hjælp, jeg sejler i min egen snot dumme sø.